Seurakunnassa on lapsille suunnattua säännöllistä toimintaa. Seurakunnan nuorisopastori koordinoi lapsille suunnattua toimintaa, ja sitä on toteuttamassa suuri vapaaehtoisten seurakunnan jäsenten joukko.

PYHÄKOULU
Pyhäkoulu on sunnuntain jumalanpalveluksen aikana noin 3 – 8 -vuotiaille lapsille järjestetty oma pienoisjumalanpalvelus, johon sisältyy Raamatun kertomusten opetusta ikäluokalle sopivalla tavalla, laulua, leikkiä, askartelua. Pyhäkoulua pidetään pääsalin vieressä sijaitsevassa pyhäkoulutilassa.

SEURAKUNTAKOULU
Seurakuntakoulu on sunnuntain jumalanpalveluksen aikana noin 9 – 13 -vuotiaille järjestetty oma raamattukoulu. Seurakuntakoulussa käydään läpi uskonelämän tärkeitä kysymyksiä yhdessä, tutkitaan Raamattua, ja jutellaan. Seurakuntakoulua pidetään yläkerran huoneessa.

VARKKI-ILLAT
Varkki-illat ovat pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 18. Varkki-illat koostuvat hengellisestä osuudesta, jossa on Raamatun opetusta, rukousta ja laulua, sekä toiminnallisesta osuudesta, johon yleensä kuuluu pelejä, kilpailuja, leikkejä ja syömistä. Varkki-illat ovat suunnatut 9 – 13 -vuotiaille lapsille.

HURLUMHEI-ILLAT
Hurlumhei-illat ovat muutaman kerran sekä syys- että kevätkaudella järjestettäviä suuria lastentapahtumia. Ilta koostuu hengellisestä osuudesta, jossa on esimerkiksi näytelmä, laulua ja rukousta. Hengellisen osuuden jälkeen alkaa toiminallinen osuus toimintapisteineen ja tarjoiluineen. Illat ovat saavutaneet suuren suosion. Hurlumhei-illat on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja pienemmät lapset ovat myös tervetulleita vanhempiensa kanssa mukaan! Lasten vanhemmat ovat muutenkin tervetulleita iltoihin viettämään aikaa vaikkapa kahvikupin ääreen.

LASTENLEIRI
Lastenleiri järjestetään kesällä lähiseudun leirikeskuksissa. Leiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja se sisältää raamattutunteja, paljon mukavaa tekemistä ja toimintaa, yhteisiä pelejä ja kilpailuja, saunomista ja uimista. Alla video kesän 2018 lastenleiristä, joka pidettiin Kalajaisten leirikeskuksessa Ilmajoella, käy kurkkaamassa!

Hurlumhei-lasteneleiri kesällä 2018