LAPSET

Seurakunnan nuorisopastori koordinoi lapsille suunnattua säännöllistä toimintaa, ja on toteuttamassa sitä yhdessä seurakunnan vapaaehtoisten  jäsenten kanssa.

PYHÄKOULU 

Pyhäkoulu on joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksen aikana noin 3 – 8 -vuotiaille lapsille järjestetty oma pienoisjumalanpalvelus, johon sisältyy Raamatun kertomusten opetusta ikäluokalle sopivalla tavalla, laulua, leikkiä, askartelua. Pyhäkoulua pidetään pääsalin vieressä sijaitsevassa pyhäkoulutilassa.

RAAMIS 9/13 
Raamis 9/13 on sunnuntain jumalanpalveluksen aikana noin 9 – 13 -vuotiaille järjestetty oma raamattukoulu. Siellä käydään läpi uskonelämän tärkeitä kysymyksiä yhdessä, tutkitaan Raamattua, ja jutellaan. Raamista pidetään yläkerran huoneessa.

VARKKI-ILLAT 
Varkki-illat ovat pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 18. Varkki-illat koostuvat hengellisestä osuudesta, jossa on Raamatun opetusta, rukousta ja laulua, sekä toiminnallisesta osuudesta, johon yleensä kuuluu pelejä, kilpailuja, leikkejä ja syömistä. Varkki-illat ovat suunnatut 9 – 13 -vuotiaille lapsille.

HURLUMHEI-ILLAT 
Hurlumhei-illat ovat  suuria lastentapahtumia, joita on n. 2-3 kertaa syksyllä ja keväällä.  Ilta koostuu hengellisestä osuudesta, jossa on esimerkiksi näytelmä, laulua ja rukousta. Hengellisen osuuden jälkeen alkaa toiminallinen osuus toimintapisteineen ja tarjoiluineen. Illat ovat saavutaneet suuren suosion. Hurlumhei-illat on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja pienemmät lapset ovat myös tervetulleita vanhempiensa kanssa mukaan! Lasten vanhemmat ovat muutenkin tervetulleita iltoihin viettämään aikaa vaikkapa kahvikupin ääreen. 

LASTENLEIRI 
Lastenleiri järjestetään kesällä lähiseudun leirikeskuksissa. Leiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja se sisältää Raamattutunteja, paljon mukavaa tekemistä ja toimintaa, yhteisiä pelejä ja kilpailuja, saunomista ja uimista.
Ilmoittaudu kesän 2023 Hurlumhei-lastenleirille tästä.