SEURAKUNTA

Kun lapsi syntyy maailmaan, tarkoitus ja ihanne on, että hän syntyy myös perheeseen, joka voi antaa hänelle hyvän ja turvallisen lähtökohdan elämään, ja jossa hän myös vähitellen oppii ottamaan vastuuta eri asioista.

Samalla tavalla Jumala on tarkoittanut seurakunnan hengelliseksi kodiksi, jossa uudestisyntynyt Jumalan lapsi voi kasvaa hengellisesti yhdessä toisten jäsenten kanssa.

(Apt.2:41-42) Sanotaan:"Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua. Ja he pysyivät apostolien opetuksessa, keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa."

Raamatullinen seurakunta koostuu uskoontulleista ja sen jälkeen kristillisen kasteen vastaanottaneiden joukosta. Seurakuntana ja sen jäseninä olemme yhä tavallisia, vajavaisia ihmisiä, mutta meillä on halu rakentua ja kasvaa yhdessä  raamatunopetuksen ja rukouksen kautta, sekä rohkaisemalla toinen toisiamme.

Seurakunta on meille hengellinen koti, joka auttaa meitä pysymään uskossa ja jossa jokainen jäsen saa palvella Jumalaa ja lähimmäistään niillä lahjoilla, joita on saanut.

Seurakuntamme järjestämiin tilaisuuksiin on jokainen tervetullut, vaikka ei olekaan jäsen. Niihin saa tulla väsyneenä, murheellisena, epäonnistuneena ja masentuneena häpeämättä.
Jumala on voimallinen nostamaan, kantamaan ja pelastamaan jokaisen, joka koko sydämestään etsii häntä.