PYHÄKOULU

Pyhäkoulua pidetään joka päiväkokouksen yhteydessä alkaen

n. klo 11.30. Siellä opetetaan lapsille Raamattua, rukoillaan ja lauletaan.

Tavallisesti puheosuuden jälkeen on ohjelmassa leikkejä,

piirtämistä tai askartelua, jossa pojatkin ovat olleet

innokkaina mukana.

Pyhäkoulussa käy viidestä viiteentoista noin 3-10 -vuotiasta

lasta joka sunnuntai.

Pyhäkoulujen ohjaajina ovat vuorollaan

useat eri-ikäiset seurakuntalaiset.

Alle 3 -vuotiaat voivat olla tarvittaessa lastenhoitohuoneessa vanhempiensa kanssa.

SEURAKUNTAKOULU

Seurakuntakoulu on ala-asteikäisille tarkoitettu  Raamatun opetustuokio n. kerran kuukaudessa, päiväkokouksen yhteydessä! Jokainen tuokio sisältää tärkeän aiheen mm. uskoontulo, kaste, seurakunta ym.

HURLUMHEI - LASTENTAPAHTUMA

HURLUMHEI on suuren suosion saanut 1-6 luokkalaisille suunnattu tapahtuma! Se on noin kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18.

Tapahtuma alkaa ohjelmaosuudella, jossa on näytelmä, musiikkia ja leikkiä Hurlumhei-bändin johdolla, sekä pieni puhe.

Toimintapisteiden esittelyn jälkeen lapset ohjataan eri pisteisiin, joita ovat mm. kasvomaalaus, salonki, nuijasähly, tarjoilu, hiljaisuudenhuone, askartelu, "kaato", pingispallonpuhallus, helmenpujotus, foto ym.ym. Toimintapisteet vaihtelevat eri kerroilla.

Toimintaosuuden jälkeen on loppusolmu, jossa jaetaan mahdolliset kilpailujen palkinnot ym.

Vanhemmille on kahvitarjoilu ja alle kouluikäiset voivat tulla huoltajan mukana - siis koko perhe on tervetullut

VARKKI-ILLAT

Joka toinen keskiviikko klo 18.

Varkki-illat on suunnattu ensisijaisesti 4.-7. luokkalaisille!

Ilta sisältää toimintaa, purtavaa, tärkeää asiaa :) ym. ym.

Kesäisin pidetään lastenleiri!

Seuraa ilmoittelua etusivulta!